Lema Pastoral curs 2023-2024

Lema Pastoral curs 2023-2024

dilluns, 14 de gener del 2019

Setmana de l'Anna Maria Janer (dl)


REBEM LA VIDA PER COMPARTIR-LA

"Un home del poble de Neguà, a la costa de Colòmbia, va tenir l'oportunitat de pujar al cel. A la tornada, va explicar que havia contemplat des d'allà la vida humana: - Som com un mar de focs petits -va revelar.- Un munt de gent, un mar de focs. Cada persona brilla amb llum pròpia i es diferencia de totes les altres: no hi ha dos focs iguals. Hi ha focs grans, focs petits, focs de tots color. Hi ha gent de foc serè, que no nota ni el vent, i gent amb foc boig que omple l'aire d'espurnes. Alguns focs no donen llum; però altres cremem la vida amb tantes ganes que no se'ls pot mirar sense parpallejar i qui s'hi apropa queda també il·luminat."

Tots tenim l'oportunitat de treure el cap i mirar el món. A vegades, ens fa por perquè no sabem què trobarem, altres no ens agrada el que veiem... El món ens dóna males notícies, però enmig de tanta foscor cremen els focs de tots aquells que lluiten perquè l'amor i la misericòrdia vencin. 


La Mare Anna Maria veia en el món que l'envoltava oportunitats per compartir el seu foc. Es feia càrrec de cada situació i es posava mans a l'obra. 

I tu? Com pots compartir la VIDA que has rebut?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada