Lema Pastoral curs 2023-2024

Lema Pastoral curs 2023-2024

dimecres, 15 de gener del 2020

El miracle de l'Anna Maria

Quin va ser el miracle reconegut per l'Església que va fer l'Anna Maria Janer perquè pogués ser beatificada? 

La dona que va experimentar el miracle realitzat per intercessió de la Mare Janer va ingressar a l'asil conegut com "El Parque" el 1949, amb una poliartrosi degenerativa inflamatòria.
La malaltia, irreversible i incurable segons el diagnòstic mèdic, no la deixava moure's amb normalitat fins que va acabar necessitant una cadira de rodes.
Una germana de la Sagrada Família que treballava a l'asil, Maria Luisa Font Romeu, va aconsellar a Ana Padrós que demanés la intercessió d'Anna Maria Janer Anglarill per aconseguir la seva guarició.
El 5 de juny de 1951, començava la seva oració d'intercessió a la capella i al cinquè dia va sentir una força que li feia donar-se impuls i agenollar-se i posar-se dreta.
Els exàmens mèdics posteriors van constatar la recuperació funcional total de la senyora, que des de llavors es va dedicar a ajudar a la infermeria i al menjador de "El Parque" fins a la seva mort, el 1964, d'un infart.
La intercessió de l'Anna Maria Janer va aconseguir una guarició instantània, duradera i completa i inexplicable davant els coneixements mèdics actuals, d'una poliartrosi degenerativa inflamatòria amb greu i persistent sintomatologia dolorosa i greu limitació funcional, va reconèixer el Vaticà a la causa de la beatificació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada