Lema Pastoral curs 2023-2024

Lema Pastoral curs 2023-2024

dimarts, 22 de novembre del 2022

LA SALUT MENTAL

 Bon dia elaborat per Berta R, Adrián T, Candela S i Lorena G. de 4t d'ESO

Us animem a que observeu aquests vídeo i parleu-ne, ja que trobem que es un tema el qual encara necessita molta normalització en aquesta societat.




(un cop vist el vídeo)

Un de cada set adolescents pateix una malaltia mental, avui dia si dius que vas al psicòleg et prenen de boig, si faltes per que has tingut una recaiguda, una crisis o altres has de dir que et feia mal el cap o mal estar general per no ser jutjat per la societat en la que vivim.

Una societat la qual segueix tenint el tema de la salut mental com un tema tabú, si aquesta situació no canvia es preveu que per el 2030 la segona causa de baixa laboral o absència sigui la depressió. 

La salut mental és igual d’important que la física i quan la societat per fi ho entengui i faci alguna cosa per ajudar a aquells adolescents amb malalties, haurem fet una passa gran. 

 Normalitzem la salut mental per un futur en el qual ser un malalt mental es tracti com una cosa normal. Penseu així? Que podrien fer els polítics per les noves generacions? I nosaltres, que podríem fer?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada